Valikko Sulje

Phyt's luonnonkosmetiikka

PHYT`S ammattihoidot ovat yksittäispakatuissa lasiampulleissa ja valmiina hoitokokonaisuuksina. Näin ollen pystytään takaamaan tuotteiden säilyvyys, puhtaus ja tehokkuus.

PHYT’S tuotteet ovat sertifioitu virallisella QUALITÉ FRANCE -merkillä ja COSMETIQUE BIO -merkillä. Merkit takaavat, että luonnonkosmetiikassa käytettävät luomuviljellyt raaka-aineet noudattavat niille asetettuja määräyksiä suojatakseen kosmetiikan käyttäjiä ja ympäristöä. 100% luonnollisia raaka-aineita ei säilöntäaineita ei parabeeneja ei phenoxyethanolia ei polyetyleeniglykolia ei geenimuunneltuja organismeja ei synteettisiä väriaineita ei eläinkokeita.

Phyts hoitokokonaisuuksissa käytetään mm. eteerisiä öljyjä. Öljyjen molekyylikoko on noin pieni, että ne pääsevät imeytymään ihon syvimpiin kerroksiin. Phyt’sin valikoimista löytyy laaja valikoima hoitoja eri ihotyypeille

Phyts aqua syväkosteuttava kasvohoito

Ihoa syväkosteuttava kasvohoito Phyt’s aqua sisältää maissin  ja vehnän tärkkelystä, joka hoitaa ihon jokaista kerrosta. Hoito sisältää myös hyaluronihappoa, jota on luonnostaan ihossamme. Hyaluronihappo sitoo kosteutta itseensä. Phyt’s Aqua varastoi kosteutta

Phyts soin capyl cuperosa & rosacea ihon kasvohoito

Phyts soin Capyl on rauhoittava ja vahvistava hoito herkälle ja couperoottiselle iholle. 

Phyts aromaclear purete puhdistava ja talineritystä tasapainoittava kasvohoito

Phyt’sin Aromaclear hoito on tarkoitettu rasvaisen, epäpuhtaan ihon tasapainottamiseen ja tulehduksien ehkäisemiseen. Hoito rauhoittaa ja desinfioi ärtyneitä talipaukamia, hillitsee ihon runsasta talineritystä sekä normalisoi ihon toimintoja. 

Sis. alkupuhdistus, kuorinta, ihon lämmitys, mekaaninen puhditus, puhdistava seerum ja savinaamio sekä voide.

Phyts soin white bio active kasvohoito pigmenttimuutoksiin.

 

Tämä kasvohoito on pigmenttimuutoksia vaalentava, kirkastava kasvohoito. Tasoittaa ja vaalentaa ihoa, samalla hoitaen ja kosteuttaen ihoa. Sarjahoidolla saadaan parhaat tulokset.

Phyts soin oligo vital antiage ravitseva ja kiinteyttävä kasvohoito

Phyts Soin Oligo-Vital on hoitokokonaisuus iholle, jossa ikääntymisen merkit ovat havaittavissa ja iho on kosteusköyhä sekä kuiva. Ravitseva, kiinteyttävä ja kosteuttava hoito, joka ylläpitää ihon pehmeyttä ja silottaa juonteita.

Sis. ihon puhdistus, kuorinta,  seerumin levitys juonteille, seerumin imeytys kasvoille hieromalla, okkluusionaamio sekä voide.

.