Valikko Sulje

Mesoterapia /Mikroneulaus

Mikroneulaushoidot ovat tehokkaita menetelmiä hoitamaan iholla esiintyviä vanhenemisen merkkejä sekä ennaltaehkäisemään niiden syntyä. Hoidoilla iholle saadaan hehkua, kosteutta ja elinvoimaisuutta!

Hoito tehdään Dermapenillä, joka tuottaa tuhansia mikroskooppisia neulakanavia ihon dermikseen. Nämä stimuloivat ihoa uudistumaan ja korjaamaan itseään luonnollisesti ja turvallisesti. Hoidon avulla tuotetaan uutta kollageenia ja elastiinia ihoon, joiden avulla rakenne ja kiinteys paranevat. Hoito lisää kollageenisäikeiden muodostumista ja uudistaa tehokkaasti ihoa.  Ihoon syntyvien mikrokanavien kautta iholle levitettävät tehoaineet pääsevät imeytymään tehokkaasti ihoon ja vaikuttavat merkittävästi ihon uudistumiseen. Useat kliiniset tutkimukset todistavat, että tehoaineet imeytyvät jopa 1000 kertaa paremmin neulauksen jälkeen.

Mikroneulaus tehdään yleisimmin 3–6 kerran sarjana 2-6 viikon välein. Saat huomattavasti suuremman hyödyn mikroneulauksesta, kun stimuloivia hoitokertoja on säännöllisesti ja sarjana, kuten kaikissa kollageenia stimuloivissa hoidoissa. Sarjahoidot ja niiden hoitovälit suunnitellaan aina ihotyypin ja ihon tarpeiden mukaan yksilöllisesti. Dermapen-neulaushoito voidaan yhdistää myös kemiallisten kuorintojen kanssa, jotka uudistavat tehokkaasti ihoa.

Koska mikroneulaus perustuu ihon luonnolliseen vahvistumiseen, eli ihon oman kollageeni- ja elastiinivaipan lisääntymiseen, vaatii tulosten näkyminen oman aikansa. Tulokset alkavat näkyä iholla noin 4–6 viikon kuluttua pikkuhiljaa. Tulokset paranevat sarjan myötä asteittain.

 

Hoidon jälkeen iholla tuntuu kuumotusta, kiristystä ja turvotustakin. Tämä kaikki on aivan normaalia, ja häviää ajan kanssa. Pahin punoitus ja kiristys häivää yleensä muutaman tunnin aikana, mutta tuntemukset ovat toki aina yksilöllisiä ja herkemmillä punoitus voi kestää pidempään. Noin vuorokauden kuluttua iho on suurimmalla osalla palautunut normaaliksi.

Heti neulauksen jälkeen ihoa tulee suojata hyvin auringon säteiltä ja viimalta. Mikroneulauksen jälkeen iholle ei tulisi laittaa vuorokauteen meikkiä, eikä ihoa tulisi hoitaa voimakkailla tuotteilla muutamaan päivään. Ihoa ei myöskään tulisi kosketella heti neulauksen jälkeen. Ihossa on tuhansia avoimia mikrokanavia, joiden kautta ihoon voi päästä epäpuhtauksia. Korkeasuojakertoimisen UV-suojan käyttö on tärkeää hoidon jälkeen. Ihoa tulee kosteuttaa tehokkaasti ja säännöllisesti hoidon jälkeen. Saat kotihoito-ohjeet kosmetologiltamme. Iho lähtee uusiutumaan tehokkaasti, joten viikonkin jälkeen iholla voi tuntua hilseilyä.

Mikroneulaushoidoilla voidaan hoitaa:

– Juonteet ja rypyt, erinomainen huulten-
ja silmienympärysrypyille

– Löystynyt iho

– Ihon sävy ja rakenne

– Suurentuneet ihohuokoset, epäpuhdas iho

– Maksaläiskät ja muut pigmenttimuutokset

– Auringon aiheuttamat ihovauriot

– Akne-arvet

– Ihon tummentumat tai pigmenttikato

 Hoitoa ei voi tehdä jos iho on tulehtunut tai rikki, syöpä, olet raskaana, sinulla on psoriasis tai akne tai sinulla on aknelääkitys.

Hoitoon sisältyy puhdistus, kuorinta, neulaus dermapenillä, hyaluronihapon imeytys (tai muun ampullin)levitys iholle, kosteuttava kangasnaamio, jossa paljon ihoa ravitsevaa seerumia sekä erikoisnaamio ja loppuvoide.

Kotihoito-ohjeet:

  1. Ei hieromista eikä raapimista – kuorintaa ei saa tehdä kotona 3-4  päivään (kasvojen mesoterapia)
  2. Ei kulmien eikä hiusten värjäystä heti hoidon jälkeen. (Hiustenkuivaajan käytön yhteydessä on varottava puhaltamasta kuumaa ilmaa kasvoille.)
  3.  Vältä hikistä liikuntaa 24 h ajan.
  4. Pidä huolta hygieniasta – Mesoterapiahoidon jälkeen on tärkeää pestä kädet ennen ihon koskettelua.
  5. Hedelmähapot ja retinol – käytä näitä tuotteita n.viikko mesoterapiahoidon jälkeen, ihon kunto huomioiden.
  6. Älä puristele, syväpuhdista tai ota täyteainehoitoja. ennen kuin iho on parantunut/olet konsultoinut kosmetologia . (kasvojen mesoterapia)
  7. C-vitamiini ja kollageenilisät tehostavat hoitoja.
  8. Vältä auringonottoa ja käytä aurinkosuojaa kunnes iho on normalisoitunut.