Valikko Sulje

Hieronnat ja vartalohoidot​

Aromahieronta

Aromahierontaa tehdään eteerisillä öljyillä ja klassisesta hieronnasta hieman kevyemmin liikkein, hierontaliikkeet ovat pitkiä ja siveleviä.Hoito rentouttaa kehoa ja mieltä, poistaa stressiä sekä kehon jännitystä, tasapainottaa ja voimistaa elimistöä.Asiakas valitsee haluamansa hierontaöljyn toivomansa vaikutuksen mukaan, esimerkiksi virkistävä, rentouttava, lihaskipuja hoitava, nestekiertoa parantava. Öljyn voi myös valita ihan vain tuoksun mukaan.

Klassinen hieronta

Klassinen hieronta on hoitomuoto, joka rentouttaa kireitä ja kipeitä lihaksia sekä lisää lihasten aineenvaihduntaa ennaltaehkäisten uusien kireystilojen syntymistä. Hieronnassa käytettävät tekniikat (sively, puristelu, hankaus, tärinä ja lihaksia venyttävät otteet) ovat tehokkaita ja rentouttavia.

Bambukeppihieronta

Bambukeppihieronta aktivoi verenkiertoa, vilkastuttaa aineenvaihduntaa sekä parantaa lihasten ja kudosten tasapainoa.

Kuumakivihieronta

Kuumakivihierontaa tehdään käyttämällä eri kokoisia kuumassa vedessä (55-60 astetta) lämmitettyjä  basalttikiviä. 
Kuumakivihieronnassa kivien lämpö lievittää kipua, rentouttaa lihaksia, lisää sidekudoksen elastisuutta,  tehostaa aineenvaihduntaa sekä lymfa – ja verenkiertoa. Rauhoittaa ja tasapainottaa hermostoa. Hieronta tuntuu miellyttävän pehmeältä ja kivuttomalta, mutta vaikutukset ovat käsin tehtävää syväkudoshierontaa tehokkaammat. Kivillä hierottaessa vaikutus ulottuu kudoksessa jopa 3 cm syvyyteen asti kivien luovuttamasta lämmöstä kudosta manipuloitaessa.   Hieronta saa aikaan syvän rentotumisen koko kehoon joka rauhoittaa ja rentouttaa myös mieltä ja laukaisee tehokkaasti lihasjännityksiä ja stressiä.  Lisäksi kivet mineraalipitoisuutensa ansiosta hoitavat ja ravitsevat ihoa. 

Phyts Minceur Bio Active Vartaloa muokkaava, nesteitä poistava hoito

Phyts Minceur Bio Active on tehokas nesteitä poistava ja vartaloa muokkaava kevennyshoito. Hoito aktivoi rasva-aineenvaihduntaa ja tehostaa lymfaattista kiertoa. Hoito tehdään muokkaavilla hieronta otteilla sekä käytetään bambukeppiä, joka tehostaa kuona-aineiden poistumista. Soveltuu erityisesti reisien ja pakaroiden selluliitti alueille. Suositellaan sarjahoitona 6x.

Hoidossa käytettävät ampullit sisältävät:

  • Booster cafeine & pepper: polttaa rasvaa, lipolyyttinen vaikutus, tehostaa aineenvaihduntaa, pehmittää ja kosteuttaa. 
  • kofeiini, punapippuri, punaviini, aloe vera – EI RASKAANA OLEVILLE 2. Starter: aktivoi kudosten verenkiertoa sekä tehostaa lymfakiertoa. 
  • auringonkukka, paprika, kaneli – EI RASKAANA OLEVILLE 3. Comblexe body active: ravitseva ja elastisuutta lisäävä tehoaineyhdiste.
  •  vehnänalkio ja auringonkukka, rosmariini, niaouli, sitruuna, pomeranssi, sypressi, pelargonia, salvia – EI RASKAANA OLEVILLE 4. Gel froid: stimuloi verenkiertoa ja kudosten aineenvaihduntaa. 
  • vesi, glyseriini, methol, ksantaani kumi – EI RASKAANA OLEVILLE 5. Chrono stimulateur: tehostaa nesteiden poistumista ja aktivoi rasvanpolttoa, kiinteyttää. korallilevä, papaya, aloe, auringonkukka.

Kuivaharjaus & kosteusvoide

Vartalon kuivaharjaus tehdään kuivaharjauskintaalla pyörivin liikkein koko vartalolle. Kuivaharjaus irroittaa iholta kuolleen ihosolukon tehokkaasti, aktivoi pintaverenkiertoa sekä aineenvaihduntaa. Kuivaharjaus on erinomainen hoito kirkastamaan ihoa, kosteusvoide imeytyy paremmin ihoon ja iho myös ruskettuu nopeammin. Tämä palvelu voidaan yhdistää hieronnan kanssa, jolloin kuivaharjaus tehdään ennen hierontaa.

Selän ihonpuhdistus

Sis. alkupuhdistus, kuorinta aineella/timanttihionnalla/ultraäänellä, mekaaninen puhdistus, naamio ja voide.

Spa-Käsihoito

Puhdistus, kuorinta, kynsien viilaus, kynsinauhojen hoito, hieronta, naamio ja voide. Käsihoitoihimme ei kuulu kynsien lakkausta. 
Käsihoito on muuten samanlainen, kuin spa-käsihoito, mutta hoitoon ei tule kuorintaa eikä naamiota