Valikko Sulje

Ripset ja kulmat​

Ripsien ja kulmien värjäys

Ripsien ja kulmien värjäys näyttää luonnolliselta, mutta piristää ja tuo ryhtiä katseeseen. Värjätyt ja siistityt kulmat nostavat katsetta ja antavat kasvoille kehykset. Värivaihtoehtoja on mattamusta, sinimusta, ruskea, vaalean ruskea, harmaa. Värejä voidaan sekoittaa myös keskenään, jotta saadaan juuri sinun kasvoillesi sopiva sävy. Väri valitaan aina yhdessä asiakkaan kanssa ja katsoen asiakkaan kasvojen ja hiusten väriä. Nämä palvelut voidaan tehdä myös erikseen ja kasvohoitojen yhteydessä.

Ripsien kestotaivutus​

Ripsen kestotaivuksella saat luonnolliset kauniit ja kaarevat ripset. Omat ripset saadaan kauniisti näkyviin ilman erillisiä pidennyksiä. Käsittelyssä muokataan oman ripsen muotoa haluttuun muotoon. Taivutus ripsissä kestää noin 6-12 viikkoa. Ripsen kestotaivutuksen jälkeen laitetaan yleensä ripsiin kestoväri, mutta palvelun voi ottaa myös ilman kestoväriä. Kun kestotaivutus on tehty, tulee ripsiä olla kastelematta 24h, jotta ripset kiinnittyvät kunnolla. Muita rajoituksia ei ole, vaan ripset pysyvät muodossaan luvatun ajan, ei huoltoja ym!

Kulmien laminointi

Kulmien laminoinnilla saadaan kulmakarvat muotoiltua haluttuun muotoon 6-12 viikoksi, jonka jälkeen käsittely voidaan uusia. Laminointi on ollut pelastus monelle, jonka kulmakarvat kasvavat ikävästi eri suuntiin tai alaspäin. Kulmien muoto ja väri suunnitellaan aina yhdessä asiakkaan kanssa peilistä katsoen, sillä kulmia voidaan muotoilla erilaisiksi erin kokoisiksi omasta karvasta riippuen. 
Kulmiin voi valita kestovärjäyksen, henna värjäyksen tai voi olla laittamatta väriä ollenkaan. Kulmien laminointiin sisältyy aina kulmien muotoilu. Kulmien laminoinnin jälkeen, tulee kulmia olla kastelematta 24h.

Hennavärjäys​

Henna värjättyjen kulmakarvojen etuna on se, että ne kiinnittyvät ihoon karvojen väliin, mikä saa kulmakarvat näyttämään tuuheammilta. Henna-väri pysyy iholla 7-14 päivää ja karvoissa jopa 6 viikkoa. 

Värejä on eri sävyjä.