Valikko Sulje

Kasvohoidot

Kauneushoitolassamme on laaja valikoma erilaisia kasvohoitoja kaiken ikäisille sekä tuotteet ja laitteet erilaisiin ihon tarpeisiin. Kaikki kasvohoidot tehdään aina ihotyypin ja ihon sen hetkisen tarpeen mukaan  sekä  asiakkaan toiveita kunnioittaen. Ammattimainen henkilökuntamme osaa auttaa oikean hoidon valikoimisessa sekä neuvoo aina ihon kotihoidossa. Kasvohoito hoitaa ihoa ja saat samalla ihanan rentoutumishetken viihtyisässä hoitolassamme. 

 Tutustu kasvohoitoihimme ja löydä sopiva hoito monipuolisesta tarjonnastamme:

Kasvohoitojen yhteydessä on mahdollista saada myös lisäpalveluita:

  • Kasvojen korkeataajuuskäsittely
  • Timanttihionta tai ultraäänikuorinta
  • Ripsien ja kulmien värjäys
  • Käsien kuorinta ja hieronta
  • Kangasnaamion imeyttämien ultraäänellä
  • Seerumin imeyttäminen kasvoille tai silmänympäryksille ultraäänellä
  • Erikoisnaamio
  • Vahaus ylähuuli ja leuka

Pikakasvohoito

Pikakasvohoito kestää 30 min ja kasvohoidossa voimme esimerkiksi kuoria ja lisätä naamion tai kuoria ja hieroa kasvot. Hoito suunnitellaan yhdessä asiakkaan kanssa ja ihon tarpeiden mukaan.

Kasvohoito

Kasvohoito tehdään ihotyypin mukaan
Hoito sisältää ihonpuhdistuksen, kuorinnan, hieronnan, naamion ja voiteen.

Täydellinen kasvohoito​​

Täydellisessä kasvohoidossa käsitellään kasvot, kaula sekä decollettee kuorimalla, hieromalla ja naamiolla. Hoito on erittäin rentouttava, mainio hoito esimerkiksi lahjaksi!
sis. ihon alkupuhdistus, kuorinta, lämmitys, mekaaninen ihonpuhdistus, seerumi, pitkä hieronta, naamio ja voide.

Mekaaninen ihonpuhdistus

Kasvohoito, joka tehdään käsin puhdistamalla iho epäpuhtauksista.

sis. alkupuhdistus, kuorinta, ihon lämmitys, mekaaninen puhdistus, naamio ja voide.

Ultraäänipuhdistus

Ultraäänipuhdistus on tehokas ja hellävarainen ihoa syväpuhdistava kasvohoito, joka soveltuu kaikille ihotyypeille. Hoito kuorii tehokkaasti ihoa ja saa ihon uudistumaan.

Puhdistuksessa käytetään ultraäänen tehoa, jonka ääniaallot nostavat ihon pintakerroksissa olevat epäpuhtaudet pintaan. Hoidon jälkeen iho tuntuu raikkaalta ja puhtaalta. Hoidon jälkeen iho jatkaa vielä puhdistautumista ja parhaat tulokset saadaan sarjahoidolla. Hoito sopii myös ruusufinnistä kärsivälle iholle sen hellävaraisuuden takia.

Kasvohoito sisältää alkupuhdistuksen, ultraäänikuorinnan, mekaanisen ihonpuhdistuksen, naamion ja loppuvoiteen. Hoitoa ei suositella, jos sinulla on:
sydämen tahdistin, metalliset implantit, infektio – tai tulehdusalue, syöpä, kasvaimet tai pahalaatuinen ihomuutos, haavat hoitoalueella, kilpirauhashäiriöt, laskimotulehdus, osteoporoosi, tinnitus tai raskaus

Ultraäänihoito

Kiinteyttävä ja ihoa syväkosteuttava ultraäänihoito tehdään kahdella käsikappaleella. Hoidossa käsitellään kasvojen ja leuan alue isomalla hoitopäällä sekä silmänympärysiho pienemmällä hoitopäällä. Hoitopäillä imeytetään hyaluronihappoa syvälle ihoon ultraäänen avulla. Hoito tehdään hellin pyörivin liikkein koko kasvoille. Ultraäänipäät ikään kuin hieroo ihoa, joten hoito on asikkaalle miellyttävä. Hoito ei satu vaikka hyaluronihappoa saatetaankin ihoon.Hyaluronihapo sitoo kosteutta ihoon, silottaa juonteita sekää kiinteyttää ihoa.  

Hyaluronihapon vaikutuksesta iho saadaan tuntumaan kimmoisalta ja pehmeältä. Hyaluronihappoa on meidän ihossa luonnostaan, mutta ihon kuivuessa sekä ikääntyessä sitä alkaa haihtumaan pois. Tällä hoidolla saamme sitä takaisin ihoon kivuttomasti.Hoito on tehokas ja parhaat tulokset saadaan sarjahoidolla. Tämä hoito sopii kaikille ihotyypeille, jotka kaipaavat kosteutta!

Hoitoon kuuluu alkupuhdistus, kevyt kuorinta, hyaluronihapon imeytys, aktivoiva kasvohieronta sekä kiinteyttävä naamio. Jo ensimmäisestä kerrasta huomaa ihossa eron.Huomaathan:Ultraäänihoitoja ei voida tehdä jos asiakkaalla on sydänsairauksia, sydäntahdistin, tulehduksia tai avoimia haavoja hoidettavalla alueella, auringon polttama iho,  metallisia osia, syöpä/kasvaimet tai jos asiakas on raskaana.

Timanttihionta

Timanttihionta on tehokas ihoa kirkastava, puhdistava ja uudistava hoito. Sen avulla voidaan vaikuttaa erityypppisiin ongelmiin kuten epäpuhtauksiin, sameuteen, tukkoisuuteen, pigmenttiläiskiin, pintaryppyihin sekä aknen jättämiin pinnallisiin arpiin. Parhaimman tuloksen saa sarjahoidosta – 3-6 kertaa 1-2 viikon välein, mutta jo yksikin hoitokerta kirkastaa ja tasoittaa ihoa.

Hoito tehdään laitteella, joka perustuu erilaisiin timanttihoitopäihin sekä säädettävään alipaineimuun. Näin voidaan räätälöidä kullekin asiakkaalle/hoitoalueelle sopiva teho. Hionnalla poistetaan ihon kuollut pintakerros, jolloin ihosta tulee vastaanottavaisempi ja hoitoaineiden imeytyvyys moninkertaistuu. Lisäksi ihon aineenvaihdunta ja verenkierto paranevat. Hoito on kivuton, mutta sen jälkeen saattaa esiintyä lievää, ohimenevää punoitusta ja kireyden/nipistelyn tunnetta iholla. Hoidon jälkeen on suositeltavaa käyttää tehokkaasti kosteuttavia kotihoitotuotteita.

Hoitopäivänä ei suositella saunomista eikä hikiliikuntaa. Tätä hoitoa ei suositella myöskään ennen aurinkolomamatkaa, koska iho on hoidon jälkeen erityisen altis UV-säteilylle ja mahdollisen pigmentoitumisen riski moninkertaistuu. Hoidon jälkeen on vältettävä aurinko-  tai solariumaltistusta noin yhden viikon ajan.  Mikäli aurinkoaltistus on mahdollinen, iho on suojattava korkealla +50 suojakertoimella. Huomioithan myös, että jos kasvoille on tehty kemiallisia kuorintoja tai voimakkaita A-vitamiinihoitoja, niin niistä on oltava vähintään kuukausi aikaa ennen timanttimikrohiontaa.

Hoitoa ei myöskään tehdä, jos sinulla on tai on äskettäin ollut ihoon vaikuttava lääkitys mm. akne- tai kortisonilääkitys. Hoitoalueella olevat aktiiviset tulehdukset (mm. herpes, paljon tulehtuneita näppyjä) sekä psoriasis ovat myös este hoidolle.